chobiho dobrodružstvá

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Voliť by mal ísť každý z nás !!!

Zúčastniť sa volieb by sa mal každý občan našej republiky. Dôvodov je mnoho. Najhlavnejší z nich je, že len občan rozhoduje o budúcnosti našej krajiny, kde sa budeme uberať a ktorým smerom. Nie politické strany sú najsilnejšie tu v našej krajine, ale občianska iniciatíva dokáže aj nemožné.

V sobotu 4.apríla 2009 máme voľby prezidenta a bol by hriech sa ich nezúčastniť. Zahodiť svoj hlas formou ignorácie a nezáujmu nieje ten správny krok. Rozhodnúť sa byť zúčastnený je víťaztvom samého nad sebou, lebo si môžeme povedať : áno môj hlas je dôležitý, áno ja chcem zmenu, áno chcem rozhodovať o svojej budúcnosti. Avšak človek navždy zostane človekom. Niekto voliť pôjde a niekto nie. Motivácia je základom úspechu. Keď  viem prečo, tak si nájdem aj spôsob ako. Ja viem prečo voliť pôjdem, oslovil ma človek, ktorý sa nepresadzuje len ako politický kandidát, ale hlavne ako človek s veľkým srdcom a  myslím si, že rozumie prvom rade ľuďom.

Tretí sektor, občianska iniciatíva, je zoskupenie ľudí, ktorých si veľmi vážim. Chcú dokázať to, načo ostatní nemajú čas a ani chuť. Už 10 rokov som členom tretieho sektora a bojujem za niečo, v čo verím. Úspech prichádza pomaly po krôčkoch a dáva nám jasne najavo, že venovať svoj voľný čas niečomu zmysluplnému, má obrovský význam. Kto vydržal a nevzdal sa, vie o čom hovorím. Cesta k úspechu je trnistá, kľukatá a zo všetkých strán Vás odhovárajú, aby ste to nerobili, že to čo robíte, nemá zmysel. Je len na mne, či sa pridám na stranu väčšiny tých, čo nemajú čas, peniaze a neustále plačú, alebo zostanem verný svojim snom, ideálom, a keď  dokážem, že sa viem rozhodnúť, tak  dokážem aj nemožné. Sila osobnosti, pozitívne myslenie a viera v lepší život nás posúvajú za hranice nás samých.

Spoločne to dokážeme, Iveta Radičová je môj kandidát na prezidenta, oslovila ma tak ako ma neoslovil ešte žiaden z politikov. Možno aj tým, že jej nieje ľahostajný tretí sektor a  vie, že ľudia z tejto oblasti chcú v živote dokázať viac. Ak Vás môj príspevok nahneval, tak prepáčte. Ak Vás môj príspevok potešil, tak radosť je na mojej strane. Mal som chuť tu niečo napísať, tak som to proste urobil. Je to momentálne to, čo cítim a v čo verím. V sobotu padne voľba - buď  bude našim prezidentom žena, alebo muž. Verím a dúfam, že našim novým prezidentom bude práve žena - Iveta Radičová.


Život je bigbít | stály odkaz

Komentáre

  1. Super, ďalší, čo vymýva mozgy
    Ďakujem pekne za radu. Voliť? Nepôjdem nie je koho. Ak mi chceš povedať, že som ignorant, v prvom kole som volil. V druhom? Nenechám sa nahuckať hlupákmi. Voľby neboli vymyslené na to, aby som si musel voliť menšie zlo. Teraz už dokonca žiadne menšie ani nie je. Ak chceš vedieť prečo, nech sa páči: http://gnaag.blog.pravda.sk/detail-koho-volit--robis-si-srandu.html?a=47145c1faf371061bffa0612e3e00dff
    publikované: 03.04.2009 19:00:09 | autor: Gnaag (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014